Leeuwarden in Detail

 

 

120PAGINA’S, 387 FOTO’S, HARD COVER, 21×21 CENTIMETER. 24,95

 Als fotograaf zie je altijd nieuwe dingen, waar je ook woont, werkt of gaat. In een stad als Leeuwarden zijn er zoveel details, dat er keuzes gemaakt moeten worden. De architectuur en de vele ornamenten, de prachtige kleine grachten, de typisch stadse kenmerken, de geschiedenis en de sfeer geven deze stad een eigen karakter. 

Leeuwarden is fotografisch gezien een interessante stad, maar als fotograaf heb je ook te maken met elementen waar je geen invloed op hebt, zoals locatie, bereikbaarheid en weer, en situaties waar je denkt invloed op te hebben, zoals
de keuze van het seizoen, de tijdsplanning – vaak gebaseerd op een (weers)verwachting die niet noodzakelijkerwijs uitkomt – de lenskeuze en het camerastandpunt. Die dingen maken het verschil.

Er is bewust voor gekozen om geen verdere uitleg te geven, omdat het internet en de toeristische informatie meestal wel actueel zijn. 

Dit fotoboek is een visueel naslagwerk en een eerbetoon aan een prachtige stad.

Verkrijgbaar bij onder andere boekhandel Van der Velde, de Afûk en het Fries Museum.

U kunt ook online bestellen. Dit is geen webwinkel en daarom graag het contactformulier hier onder gebruiken of bellen met 06 144 944 46 dan wordt het boek na betaling via de bank naar u opgestuurd. Prijs 24,95 ex verzendkosten 5 euro.

12 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This